Kako radimo

Stvaranje dobre arhitekture je kompleksan proces. Započinje idejom, skicom, vizijom. Zatim se pretvara u odmjeravanje prostornih datosti, funkcije i okvira investicije, a osim toga treba uspostaviti jasnu komunikaciju svih sudionika projekta, naročitu u pogledu ograničenja, odluka i zakonskih odrednica. U konačnici slijedi gradnja, gdje sva rješenja moraju proći test izvedbe i dugogodišnje uporabe. (I ondje su živjeli sretno do kraja života :)

S obzirom na takav zadatak,  potrudili smo se i izgradili sustav koji smanjuje stres i programira svaki projekt za uspjeh.  Tijek projekta smo unaprijed definirali kroz procese i postavili jasna pravila komunikacije, takozvana “pravila igre”, kako bi svim sudionicima bilo jednostavnije i - zabavnije.

Primjenom BIM tehnologije pratimo i ujedno postavljamo nove standarde u projektiranju, a klijentu pružamo trodimenzionalan uvid u projekt  već od ranih faza, što može značajno utjecati na ključne odluke o investiciji. Također smanjuje mogućnost greške na minimum i olakšava komunikaciju tijekom gradnje.

 

Nastavljamo slijediti zadane kriterije izvrsnosti te možemo reći da smo se sa brojnim uspješnim realizacijama, dva osvojena natječaja i više drugonagrađenih radova pozicionirali kao jedan od vodećih arhitektonskih ureda u sjevernom dijelu Hrvatske.

 

  • Govorimo više svjetskih jezika: Engleski/ Ruski/ Talijanski/ Njemački/ Španjolski
  • Na internacionalnom nivou surađujemo s arhitektonskim uredima u New Yorku i Milanu
  • Za projektiranje koristimo BIM programska rješenja, što znači da konstrukciju, instalacije i završne obloge zgrade usporedno projektiramo u trodimenzionalnom modelu.  
  • Certificirani smo za vođenje projekata i za provođenje javne nabave
  • Za vođenje projekta koristimo programska rješenja “u oblaku”, koja omogućuju svim sudionicima efikasnu komunikaciju i uvid u stanje projekta
  • Za sve faze projektiranja koristimo isključivo ažurne verzije najpouzdanijih programskih alata, a listu programa u uporabi rado ćemo Vam poslati na upit.