Zaštita podataka

Sukladno Općoj Uredbi (EU) broja 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od dana 27. travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine donose se

 PRAVILA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

 

Studio Nexar pridaje veliku važnost zaštiti osobnih podataka svojih korisnika te se brine za njihovu sigurnost.

Pravilima privatnosti uređujemo način postupanja s informacijama koje prikupljamo prilikom Vašeg pristupanja našoj internet stranici.

 

  • Opći podaci

Obrada podataka:

Studio Nexar d.o.o.,

Akademika Mirka Maleza 30,

42240 Ivanec,

OIB: 95758443121,

Kontakti putem kojih se mogu dobiti sve informacije vezane uz obradu i korištenje osobnih podataka su:

Elektronička pošta: [email protected]

Adresa: Akademika Mirka Maleza 30, 42240 Ivanec

  • Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Pod osobnim podacima podrazumijevaju se oni podaci koji identificiraju Vas kao određenu osobu (ime i prezime, oib, adresa, e-mail i sl).

Studio Nexar ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke osim u slučaju Vaše pretplate na naš newsletter, u slučaju kada od nas zatražite ponudu ili nam pošaljete upit druge prirode.

  • Svrha, način obrade i čuvanje osobnih podataka

Pretplatom na newsletter, odnosno upitom za ponudu dajete nam svoju suglasnost za obradom osnovnih podataka koji nam omogućuju slanje istog.

Ako ste se pretplatili na naš newsletter ili zatražili ponudu ovime Vas obavještavamo da će Studio Nexar Vaše podatke koristiti isključivo u svrhu obavještavanja o našim aktivnostima, zanimljivostima, promotivnim događanjima, uslugama i akcijama, nagradnim igrama i sl.

Također, obavještavamo Vas da je način pružanja tih informacija onaj na koji ste nam dali suglasnost, odnosno putem elektroničke pošte, pismeno, telefonom ili bilo kojim drugim oblikom komunikacije za koji ste nam pretplatom ili traženjem ponude dali privolu (Facebook i sl).

  • Upravljanje privolama i suglasnostima za obradu osobnih podataka

Ukoliko dođe do prihvaćanja ponude te do ugovaranja usluge, tražiti ćemo Vas nadopunu u obliku privole za dopunom osobnih podataka koji će se pohraniti na siguran način te čuvati u okviru zakonske osnove.

Vaše osobne podatke možemo podijeliti, ukoliko to ugovorena usluga traži, sa trećim stranama odnosno suradnicima drugih struka nužnih za izvršenje ugovorene usluge o čemu ćete prilikom ugovaranja usluge biti informirani.

U svakom trenutku imate pravo na informaciju o podacima koje posjedujemo o Vama, povući svaku privolu ili suglasnost, možete se odjaviti sa našeg newslettera, zatražiti dopunu, ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka. Po tom pitanju budite slobodni kontaktirati nas na kontakt  naveden u točki 1.

Vaše podatke ne prosljeđujemo ostalim trećim stranama, osim u slučaju zakonske osnove. Također, Vaše podatke čuvamo do odjave sa našeg newslettera ili povlačenja privole.

  • Kolačići

Kolačić je mala datoteka, podatak koju,u ovom slučaju, naša web stranica privremeno pohranjuje na Vaše računalo ili mobitel prilikom prvog posjeta. Svaki idući put kada posjetite našu stranicu kolačići se s Vašeg korisničkog računala šalju nama. Ti podaci omogućuju nam da prikažemo informacije prilagođene Vašim potrebama te u svrhu mjerenja posjećenosti i prometa, (analiktike i statistike) kako bi mogli poboljšati funkcionalnost i učinkovitost naše stranice. Ukoliko niste prihvatili kolačiće, odnosno iste ste onemogućili i dalje ćete moći pristupati našoj stranici, a koristiti će se samo kolačići nužni za funkcioniranje naše stranice. Upravljanje kolačićima i njihovim postavkama kao i njihovo brisanje omogućeno je u Vašem internet pregledniku.

  • Korištenje programa Google Analytics od Google Inc.

Kako bismo dobili informaciju o posjećenosti i aktivnostima na našoj web stranici koristimo program Google Analytics. Ukoliko ste prilikom klika na  ikonu “Prihvaćam kolačiće” omogućili ste tu opciju.

 

LINKOVI (POVEZNICE) NA DRUGE INTERNETSKE STRANICE

Naša web stranica sadrži linkove na druge internetske stranice.  Studio Nexar ne odgovara za njihov sadržaj te molimo da se informirate o njihovim općim uvjetima i pravilima privatnosti.  

PROMJENE PRAVILA PRIVATNOSTI

O svakom ažuriranju i izmjeni ovih pravila biti ćete informirani prilikom prve sljedeće posjete naših stranica.